Integrácia platobných systémov v rámci projektu SEPA - Kolenčík, Pavol
Integrácia platobných systémov a postupné zavádzanie projektu SEPA ((Single euro payment area). Rýchlejšie a flexibilnejšie platby. SEPA úhrady, inkasá a platobné karty. Prispôsobenie softvérov hospodárskych subjektov. Tri fázy realizácie projektu SEPA.