Zmluvné zastúpenie formou prokúry - Pauličková, Alena
Prokúra ako osobitný typ zmluvného zastúpenia spoločnosti. Vymedzenie pôsobnosti prokuristu. Oprávnenia prokuristu. Vznik prokúry. Práva a povinnosti prokuristu. Spôsob konania prokuristu za spoločnosť.