Kompetenčný model riaditeľa školy - Šuťáková, Valentína
Vytvorenie kompetenčného modelu vzdelávania pre riaditeľov, ktorý môže slúžiť pre oblasť ďalšieho vzdelávania či sebavzdelávania. Kľúčové kompetencie riaditeľa školy. Intervenčný program rozvíjania personálnych kompetencií. Analýza výsledkov experimentu.