Internacionalizácia vysokoškolského vzdelávania v kontexte zamestnateľnosti absolventov - Dubovická, Lenka
Internacionalizácia vysokého školstva s cieľom vytvorenia Európskeho výskumného priestoru. Internacionalizácia, kvalita a zamestnateľnosť absolventov vysokých škôl. Hodnotenie procesov internacionalizácie vysokých škôl - kritériá. Európa by sa mala stať príťažlivým regiónom pre študentov, pedagógov a výskumníkov.