Úloha plánovania v poskytovaní verejných služieb - Hronec, Štefan
Plánovanie ako základná funkcia manažmentu každej organizácie poskytujúcej verejné služby. Tradičné plánovanie vo verejnom sektore. Špecifické metódy a postupy plánovania vo verejnom sektore.