Impact of the quality of public management education of the contracting and outsourcing in the public sector - Nemec, Juraj
Analýza kvality vysokoškolského vzdelávania v oblasti manažmentu vo verejnom sektore v troch vybraných krajinách - Poľsko, Slovensko a Česká republika.