ICT znalostné siete a kontinuálne vzdelávanie - Mózsi, Karol
Rozvoj informačno-komunikačných technológií umožňuje vytvárať formálne aj neformálne znalostné siete. Podiel účastníkov na rozvoji a obsahu vzdelávania. Skupiny zložené z účastníkov vzdelávania a lektrov-prednášateľov. Prínosy a poznatky.