Vplyv zmeny poplatkovej politiky na sporiteľa v kapitalizačnom pilieri dôchodkového sporenia v SR - Virdzek, Tomáš
Poplatková politika v dôchodkovom sporení v SR ako hra politikov. Zmena poplatkovej politiky v roku 2009 a dopad na investičné stratégie správcov. Analýza dopadu navrhovaných scenárov poplatkovej politiky na sporiteľov.