Personal learning environment (PLE) jako alternativní přístup ve vzdělávání dospělých - Egerová, Dana
Personal learning environment (PLE) v kontexte vzdelávania dospelých. Alternatívne riešenia a prístupy odrážajúce požiadavky, ktoré sú kladené na vzdelávanie dospelých. Teoretické vymedzenie daného konceptu súvisiaceho s pedagogickou dimenziou vzdelávania dospelých.