Navazující magisterský studijní obor management vzdělávání - výzva pro systém přípravy řídících pracovníků - Trojan, Václav
Možnosti vzdelávania riadiacich pracovníkov v školstve s nadväzujícim magisterským štúdiom a tiež zapojenie tohto odboru do celkového systému vzdelávania v Českej republike. Meniace sa školské prostredie a konkurenčný tlak na školy vyžaduje odborné spôsobilosti k výkonu riadiacich činností.