Celoživotní vzdelávání na vysokých školách - příležitost nebo hrozba? - Cimbálníková, Lenka
Vysoké školy a ich úloha v oblasti celoživotného vzdelávania. Identifikačné faktory, ktoré podporujú alebo ohrozujú celoživotné vzdelávanie na vysokej škole. Návrhy a možné riešenia vychádzajúce zo súčasných trendov manažmentu ľudských zdrojov.