Finančná podpora študentov počas vysokoškolského štúdia v Slovenskej republike - Bukovská, Anna
Úloha štátu v zabezpečovaní sociálno-ekonomických podmienok v živote študenta. Tvorba a podmienky rovného prístupu sociálnej spravodlivosti pre všetky vrstvy obyvateľstva. Štátna podpora študentov vysokých škôl. Štipendiá a fondy. Bankové úvery pre študentov. Nástroje marketing manažmentu pri tvorbe úveru na vzdelanie.