Využívanie výsledkov duševného vlastníctva na vysokých školách - Babiaková, Barbora
Analýza súčasného stavu využívania výsledkov duševného vlastníctva na vysokých školách na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ. Situačná analýza skúmanej problematiky na vysokých školách na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ a komparácia zistení.