Michel Henry: reflexie o Marxovej filozofii - Hohoš, Ladislav
Úvahy o Marxovi podľa francúzskeho filozofa Henryho, M. Štrukturalistické interpretácie o dogmatických a nedogmatických úvahách o Marxovi. Reflexia prostredníctvom výdobytkov filozofie dvadsiateho storočia.