Rod/gender ako relevantný spoločenský determinant hodnoty práce - Dončevová, Silvia
Analýza príčin a dôsledkov divergentného, rodovo stereotypného myslenia v oblasti rozvoja ľudských zdrojov a hodnotenia ich potenciálu.