Sociálny kapitál ako faktor rozvoja - Topor, Stanislav
Sociálny kapitál ako základný stavebný prvok rôznych foriem interakcií, sietí a zoskupení jednotlivcov, či ekonomických subjektov sa stáva pilierom rozvoja produktivity v budúcnosti. Faktory podporujúce rozvoj ľudského kapitálu, inovácií, životného prostredia a sociálnych interakcií.