Jevropejskaja integracija v oblasti vysšego obrazovanija - Strelková, Katarína
Medzinárodné študijné programy v Európskej únii. Reforma vo vysokoškolskom vzdelávaní v rámci Európskej únie. Bolonský proces. Ekonomická univerzita v Bratislave a podpora Bolonského procesu. Vyučovanie cudzích jazykov na univerzite.