Podniková kultúra a pracovná spokojnosť zamestnancov - Flešková, Marta
Vplyv podnikovej kultúry a jej zložiek na pracovnú spokojnosť zamestnancov. Zistenia vyplývajúce z dotazníkovej akcie: silná vzájomná závislosť medzi podnikovou kultúrou a pracovnou spokojnosťou, zahraničné spoločnosti majú štatisticky významne silnejšiu podnikovú kultúru ako slovenské spoločnosti, neexistuje priama závislosť medzi veľkosťou podniku a silou podnikovej kultúry.