Jevropejskije integracionnyje processy v sisteme vysšego obrazovanija - Strelková, Katarína
Medzinárodné študijné programy v Európskej únii. Bolonský proces. Miesto Slovenskej republiky a Ekonomickej univerzity v Bratislave v Bolonskom procese. Vyučovanie ruského jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave.