Syndróm vyhorenia u zamestnancov vo verejnej správe - Jeleňová, Iveta
Zisťovanie prevalencie syndrómu vyhorenia u zamestnancov vo verejnej správe. V dotazníku boli sledované tri faktory – emocionálne vyčerpanie, depersonalizácia a osobné uspokojenie z práce. Výsledky výskumu.