Priame zahraničné investície a vývoj HDP - Vidová, Jarmila, 1967-
Zahraničné investície zohrávajú v ekonomike SR dôležitú úlohu. Rozdielna vybavenosť zdrojov, rôzna výkonnosť a ekonomická úroveň každej krajiny. Zapojenie krajín do zahraničného obchodu a medzinárodnej deľby práce.