Analýza stavu imisií SO2 vo vybraných lokalitách pomocou štatistických metód - Andrejiová, Miriam
Potreba chrániť životné prostredie pred znečistením ako jedna z najdôležitejších tém moderného života. Analýza stavu kvality ovzdušia pomocou analýzy rozptylu.