Podnikové náklady spojené s fluktuáciou zamestnancov - Kaleta, Maroš
Problematika nákladov firmy, ktoré sú spojené s fluktuujúcimi zamestnancami. Náklady podniku, ktoré sú neefektívne vynaložené na fluktuujúcich zamestnancov.