Zabezpečenie kvality vzdelávania na Slovensku - Varcholová, Tatiana
Bolonská deklarácia a zabezpečenie kvality vzdelávania na vysokých školách. Formy a nástroje evaluácie vysokoškolského vzdelávania. Hodnotenie kvality externými znalcami - povinná akreditácia. Systémy komplexného riadenia kvality.