Kontexty vstupujúce do hodnotenia práca univerzitného učiteľa (postrehy a návrhy) - Kaliský, Ján
Príspevok poukazuje na niektoré zmeny práce vysokoškolského učiteľa v súčasnej dobe, na zmenu priorít a cieľov univerzity, ktoré sa následne majú odraziť v práci a výkonoch učiteľa. V závere príspevok ponúka výkonový model merania a odmeňovania univerzitného učiteľa.