Manažment a hľadanie východísk z krízy - Grznár, Miroslav
Prejavy hospodárskej a finančnej krízy vo výrobných odvetviach Slovenskej republiky. Vybrané ukazovatele národného hospodárstva SR (2005-2009). Index tržieb a výkonov priemyselnej produkcie vybraných odvetví v roku 2009. Reakcia manažérov slovenských podnikov na krízu. Miera poklesu tržieb a výroby vo vybraných odvetviach v SR v r. 2009 oproti r. 2008. Kríza v polygrafickom priemysle SR - prípadová štúdia. Hľadanie východísk z krízy.