Využitie kalkulácie cieľových nákladov v praxi - Serina, Pavol
Základné črty kalkulácie cieľových nákladov. Podstata kalkulácie cieľových nákladov. Tradičný a moderný prístup riadenia nákladov. Kľúčové princípy kalkulácie cieľových nákladov. Model kalkulácie cieľových nákladov. Prínosy kalkulácie cieľových nákladov.