Regional structural changes in Slovakia - regional specialization and spatial concentration - Rehák, Štefan, 1974-
Teórie vysvetľujúce priemyselnú koncentráciu a regionálnu špecializáciu. Dáta a metodológia použitá na kalkuláciu regionálnej špecializácie a priemyselnej koncentrácie. Výsledky analýzy priemyselných zmien na Slovensku - špecializácia a koncentrácia. Diskusia.