Prehľad peňažných tokov (Statement of Cash Flows) - Šlosárová, Anna
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Základné princípy a postupy zostavenia prehľadu peňažných tokov s použitím jednotlivých metód vykazovania peňažných tokov v prevádzkovej činnosti v ilustračnom príklade.