Cezhraničné reorganizácie z pohľadu dane z príjmov v SR a európskeho práva - Balogová, Katarína
Zmluva o fungovaní Európskej únie. Zmluva o fungovaní Európskej únie je primárnym prameňom európskeho práva a zakazuje takú právnu úpravu, ktorá je diskriminačná a v rozpore so základnými európskymi slobodami. Definovanie základných európskych slobôd.