Problematika rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike - Novacká, Ľudmila, 1953-
Slovenská republika a jej konkurencieschopnosť na medzinárodnom trhu cestovného ruchu. Slovenská republika z aspektu interného a externého rastu destinácie. Inštitucionálne zabezpečenie. Vplyv politiky Európskej únie pre cestovný ruch v podmienkach Novej stratégie rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike.