Brať si príklad zo sveta nie je jednoduché stavebné sporenie sa medzi krajinami líši skutočne vo všetkom - Škriniar, Pavel, 1979-
História a systém stavebného sporenia. Finančný trh a prístupy krajín k stavebnému sporeniu. Existencia stavebného sporenia a legislatíva upravujúca pôsobenie stavebných sporiteľní na trhu. Odlišnosti kapitálového trhu u nás a vo svete.