Miesto a úloha integrovanej marketingovej komunikácie v manažmente podniku - Spodniaková, Viera
Charakteristika a ciele marketingovej komunikácie. Integrovaná marketingová komunikácia. Rozdiely medzi klasickou a integrovanou marketingovou komunikáciou.