Zodpovednosť obce za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci - Auxtová, Marcela
Obec ako nositeľ verejnej moci. Verejnoprávna zodpovednosť obce. Zodpovednosť obce za výkon verejnej moci. Predpoklady vzniku právnej zodpovednosti za výkon verejnej moci. Zodpovednosť obce za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci.