Krizový management jako bezpečnostní proces - Zahradníček, Pavel
Bezpečnostná veda a jej obsah. Klasifikácia bezpečnostnej vedy. Cieľ bezpečnostnej vedy. Akcentované oblasti bezpečnostnej vedy. Manažment a jeho hlavné funkcie. Bezpečnostný manažment. Bezpečnostné situácie - štandardné a neštandardné. Rozhodovací proces pri riadení neštandardnej, najmä krízovej situácie. Štyri hlavné smery krízového manažmentu - ekonomický, záchranný, policajný a vojenský smer.