Náčrt právneho režimu nekalej súťaže vo Francúzsku - Lapšanský, Lukáš
Právny režim nekalej hospodárskej súťaže vo francúzskom právnom poriadku. Zásada slobody konkurencie. Zodpovednosť za škodu spôsobenú nekalosúťažným konaním. Podmienky vzniku zodpovednosti za škodu. Identifikované typy nekalosúťažných konaní. Dezorganizácia konkurenčného podniku a dezorganizácia trhu.