Veľa kriku pre nič kvantitatívne uvoľňovanie peňazí po americky - Tóth, Richard
Štandardné nástroje menovej politiky a znižovanie úrokových sadzieb americkej centrálnej banky (Fed). Kvantitatívne uvoľňovanie číslo dva (quantitative easing, QE). Americká ekonomika, štátny dlh, firmy a domácnosti. Opatrenia USA proti deflácii. Zmena inflačných očakávaní.