Na východe vedia, čo s peniazmi odlišnosti v zadlženosti sú aj v korporátnej sfére - Spiš, Jaroslav
Krajiny strednej a východnej Európy a zadlženosť podnikového sektora. Dôsledky globálnej finančnej krízy v krajinách SVE. Hrubé zadĺženie a čisté zisky po zdanení. Kapitálové výnosy a konkurencieschopnosť. Porovnanie podnikateľského sektora so západom.