Miesto komunikácie pri vedení ľudí - Šubjak, Jozef
Funkcie manažmentu - plánovanie, organizovanie, vedenie a kontrola. Podstata a obsah vedenia ľudí. Základné prvky vedenia ľudí. Vzťah medzi právomocou a mocou. Schopnosť manažéra motivovať a komunikovať s ľuďmi ako ťažisko efektívneho vedenia.