Číňania prichádzajú - Marianyi, Peter
Čína sa stáva rozhodujúcim faktorom globálnej ekonomiky. Z pohľadu národných ekonomík a regiónov vystupuje problém, ako reagovať na expandujúci čínsky kapitál. Vývoj čínskej ekonomiky. Čína a Európska únia. Číňania majú eminentný záujem hlavne o strategické technológie, suroviny a inovácie. Čínske investície v zahraničí a zahraničné investície v Číne.