Zvyšování flexibility dodavatelských řetězců prostřednictvím implementace kooperativních strategií - Branská, Lenka
Podstata spolupráce jednotlivých partnerov v dodávateľsko-odberateľskom reťazci a uplatnenie konkrétnych kooperačných stratégií, najmä však stratégie CPFR (spoločné predvídanie, plánovanie a doplňovanie zásob).