Identifikácia prvkov manažmentu znalostí v samospráve Slovenskej republiky - Čepelová, Anna
Zhodnotenie súčasného stavu a možnosti využívania prvkov manažmentu znalostí v neziskovom sektore Slovenskej republiky. Znalostná ekonomika a manažment znalostí. Zavádzanie manažmentu znalostí v kontexte riadenia podnikových procesov.