Skutočnosť presahuje očakávania v dobrom i v zlom realita realitného trhu strednej a východnej Európy - Dujsík, Peter
Realitné trhy jednotlivých krajín strednej a východnej Európy. Investičné a developerské aktivity. Zahraničné a investičné projekty. Vývoj realitnéno trhu a zvyklosti bývania občanov. Výstavba, dopyt a ponuka. Aktuálne investičné transakcie. Podpora mladých rodín.