Kapitolky z finančnéno plánovania od slov k číslam - Baláž, Vladimír
Finančné plánovanie, spôsob úspor, ich tvorba a čerpanie. Tvorba úspor z príjmu. Možnosti sporenia, zhodnotenie a úročenie úspor. Budúca hodnota (Future value, FV). Spôsoby vyplácania našetrenej sumy.