Zamestnanecké rady a zamestnanecký dôverník - Toman, Jozef
Čo je zamestnanecká rada a kto je zamestnanecký dôverník. Voľba členov zamestnaneckej rady a zamestnaneckého dôverníka. Volebné obdobie zamestnaneckej rady a zamestnaneckého dôverníka. Zánik zamestnaneckej rady a skončenie funkcie zamestnaneckého dôverníka. Práva zamestnaneckej rady a vzťah zamestnaneckej rady a odborovej organizácie. Ochrana členov zamestnaneckej rady. Mlčanlivosť členov zamestnaneckej rady a dôverníka. Praktické príklady.