Zdanění spotřeby v České republice v komparaci s Evropskou unií - Janoušková, Jana
Analýza vývoja dane z pridanej hodnoty v podmienkach Českej republiky. Daň z priadenej hodnoty a reforma verejných financií. Vývoj zložiek daňovej kvóty v Európskej únii.