Nové pravidlá pre podielové fondy krátko z konferencie Kolektívne investovnie na Slovensku 2010 - Škriniar, Pavel, 1979-
Ôsmy ročník konferencie, ktorú organizuje časopis Investor so Slovenskou asociáciou správcovských spoločností. Smernica UCITS IV a jej dosah na slovenský zákon o kolektívnom investovaní.