Cena Jána Bahýľa 2010 - Šípoš, Július
Slávnostný akt odovzdávania Ceny Jána Bahýľa sa uskutočnil 21. októbra 2010 v Banskej Bystrici. Ocenenia boli udelené v kategórii stredné a veľké podniky a v kategórii vysoké školy a výskumné centrá. Čestné uznanie predsedníčky ÚPV SR.