Investície do ľudského kapitálu ako predpoklad rozvoja podnikateľského zmýšľania - Onderufová, Zuzana
Autorka skúma rozvoj podnikateľského zmýšľania vysokoškolských študentov. Dôležitosť pripisuje rozvoju tvorivého a inovatívneho ľudského kapitálu ako základu pre realizáciu podnikateľských úmyslov mladých ľudí. Poukazuje na dôležitosť investícií do ľudského kapitálu ako základu pre podporu podnikateľského zmýšľania mladých ľudí, aby pri výbere profesie uvažovali o podnikaní, tj. identifikovali a využili podnikateľské príležitosti.