Garančné poistenie ako prostriedok ochrany zamestnanca - Kamenistá, Zuzana
Garančné poistenie ako ochrana zamestnancov zamestnávateľa, ktorý v prípade platobnej neschopnosti nie je schopný uspokojovať nároky zamestnancov z pracovnoprávneho vzťahu. Kto je garančne poistený. Nárok na dávku garančného poistenia. Príklady z praxe.